Rideudstyr
Når man har med heste at gøre og rider, så er det utrolig vigtigt, at man har det rigtige rideudstyr, så oplevelsen kan blive bedst mulig for begge partner. Det kan godt gå hen og blive ret dyrt, hvis man skal købe alt udstyret til fuldpris. Derfor kan det godt betale sig at holde udkig efter rideudstyr udsalg, da man ved dette kan spare en hel del.

Catago
Catago er et australsk tøjmærke, der giver dig chancen for at udtrykke din aktive livsstil. De producere eksklusivt ridetøj, som er elegant, og som sagtens kan bruges både på og af hesten. Tøjet er stilfuldt, komfortabelt og har en rigtig god pasform, så du kan føle dig tilpas på og af hesten.

Cavallo
Cavallo blev grundlagt i 1978 i Tyskland, og blev hurtig en af de førerende indenfor ridestøvler på det internationaleplan. Siden virksomhedens start har Cavallo vokset sig meget større; i dag producerer de ikke kun støvler, men også tøj til rytteren og tilbehør til hesten. Faktisk udsender Cavallo to kollektioner om året, som selvfølgelig er af lige så høj standard som støvlerne. De har nemlig fået smedet to ret vigtige elementer sammen, nemlig at tøjet er praktisk og samtidig meget moderne.