Indeklima og ventilation
Et godt indeklima er vigtigt, da det kan påvirke vores helbred, måske mere end de fleste rent faktisk ved. Og da vi i gennemsnit indeholder os indenfor 90% af tiden, så er et godt indeklima altså rigtig vigtigt, både på arbejde og i hjemmet. Hvis man ikke sørger for at lufte ordenligt ud, risikerer man at få skimmelsvamp samt stor koncentration af radon

Boligventilation
Det er rigtig vigtigt at lufte ud i sit hus, så man undgår fugtige rum og derved for eksempel også skimmelsvamp. Hvis der ikke er ventilation nok i et rum, kan det nemt føre til skader af huset og utilpashed for beboerne. Dog skal man også være opmærksom på, at huset mister rigtig meget varme ved at lufte ud med vinduerne, og derved kan varmeregningen gå hen og blive ret dyr.
Hvis man derimod anskaffer sig et ventilationsanlæg, kan mange af ovenstående problemer blive løst. Anlægget fungerer oftest på den måde, at den fjerner luft fra badeværelser, køkkener og bryggeser, da disse er fugtgivende rum. Luften føres gennem kanaler tilbage til anlægget, hvor den ”sender” luften ud, og tager frisk luft ind. Den friske luft bliver dog først varmet op af den gamle luft, og derefter bliver den renset for pollen, skadelige stoffer og støv. På denne måde forbliver rummene opvarmet, samtidig med at den friske luft renser ud, så man slipper for irriterende problemer med fugt.

Ejendomme
Der findes mange forskellige typer, hvorpå man kan erhverve sig ejendomme i Danmark, og en af dem er via udlejningsejendomme. Udlejningsejendomme er ejendomme, som navnet siger, der udlejes. Dette kan både være huse, værelser, lejligheder mm. Der findes udlejningsejendomme i stort set alle byer i Danmark, hvilket er smart, så man ikke skal købe, når man vil flytte.

Typisk når man lejer en ejendom skal man ligge et depositum/indskud, som kan varierer meget i beløb alt efter udlejer. Desuden kan der også være nogle forskellige krav og regler. Man ser fx i mange i studiebyer, at man skal være studerende for at kunne leje hos bestemte udlejere. Der findes slevfølgelig også mange steder, hvor dette ikke er tilfældet. Desuden er der ofte også regler om rygning, kæledyr, larm mm. Dette er selvfølgelig altid noget, man bliver sat ind i ved lejekontrakten, så begge parter har en fuld forståelse for aftalen.