For at have en rigtig lækker frisørsalon, så har man også brug for noget rigtig lækkert frisør inventar. Man kan have nok de bedste frisører, men hvis salonen ikke er indbydende, så kommer man ikke særlig langt, og det er svært at skaffe nye kunder. Der kan fås rigtig meget forskelligt inventar til frisørsalon. Dette indbefatter blandt andet frisørstole, vaskesystemer, borde, reception og meget mere, som kan skabe et professionelt udseende og hyggelig atmosfære.

Renati voks
Renati er anerkendt mærke inden for hårproduktbranchen over hele verden. De er især kendt for deres hårvokse. Rent faktisk så er Renato voks det bedst sælgende hårvoks i Skandinavien. Dette skyldes blandt andet, at der er en voks til alle typer hår, så alle kan bruge dette produkt og stadig se fabelagtig ud.

Fudge voks
Fudge voks stammer fra engang i 1990’erne i Australien. Den skøre idé om Fudge kom fra at grundlæggeren tyggede tyggegummi, og det inspirerede ham til at kreere et hårprodukt, som på samme tid var stærkt og fleksibelt. Dette blev skabt, og i dag er Fudge et rigtig populært mærke til hårprodukter, både når det gælder shampoo, voks og andet.

L’Oreal voks
L’Oreal har mere end 100 års erfaringer med at producere skønhedsprodukter og hårprodukter. Det blev grundlagt tilbage i 1909 af franskmanden Eugéne Schueller. L’Oreal er kendt for deres fantastiske kvalitet og elegance, og dette gælder i alle produkterne fra crème og foundation til shampoo og voks.