Graffitirens
Er din bygning blevet udsat for hærværk i form af graffiti, så fortvivl ikke. Der er rigtig mange forskellige muligheder for at få dette fjernet lige meget overfladen. Med graffitirens er det rigtig nemt at få sin overflade til at se smuk ud igen uden nogen form mærker eller misfarvninger efterfølgende.

Oversigt : advarselsskilte - forbudskilte - trafikskilte - færdselsskilte - graffiti - vejskilte - asfalt - marketing - biler - håndværker - frisør - indeklima - rideudstyr - sko - ferie

Første håndsindtryk er altid det vigtigste. Dette gælder indenfor alt, mennesker, biler, bolig mm.. Det første man ligger mærke til ved en bolig, og ydremurene, taget, ja hele den ydre struktur. Hvis dette ikke ser pænt ud, så kan man jo kun forestille sig, hvordan det ser ud indvendigt. Det kan godt være svært selv at holde facaderne ordentlig rene for puds, alger med mere. Man skal også sørge for, at man ikke skader facaderne, samtidig med at man kommer af med algerne for bestandigt.

Hærværk kan komme i mange forskellige former, men en af de former, der er blevet mere og mere hyppig, er graffiti. Man ser ikke lægerne kun graffiti på forbi kørende tog. Mange bolig ejere bliver også ramt. Det forskønner ikke ligefrem ens bolig, og det kan være rigtigsvært at komme af med for bestandigt. Hvis man først har et graffitiværk, er der meget sandsynligt, at man bliver ramt igen.