Asfalt reparation - kold asfalt

Asfalt reparation

Kold asfalt er beregnet til reparation af slaghuller eller andre skader på asfalt - arealer. Kold asfalt reparation bruges til en hurtig og nem reparation, og kan anvendes under alle vejrforhold.

Kold asfalt er et færdigblandet produkt, som ikke kræver hverken varme eller tilførsel af andre kemikalier for at hærde. Kold asfalt reparation kan benyttes på veje, parkeringspladser, til frostskader eller store revner mv.
Fordelene ved kold asfalt reparation er at der er en nem og simpel forarbejdning, hærder hurtigt og virker under alle vejrforhold.

Oversigt : advarselsskilte - forbudskilte - trafikskilte - færdselsskilte - graffiti - vejskilte - marketing - biler - håndværker - frisør - indeklima - rideudstyr - sko - ferie

Alle kender til asfalt, som værende det vi bruger til vores veje. Dog er de nok de færreste, der kender til asfaltens sammensætning og historie. Asfalt er en blanding af nøje sammensatte stenmaterialer, som bliver bundet sammen af bindemidlet Bitumen. Desuden kan asfalt også forekomme naturlig i form af asfaltsøer, såsom Pitch Lake, som er den største asfaltsø i verden. Mange forestiller sig nok, at asfalt er en relativt ny opdagelse, men dette er ikke helt korrekt. Asfalt er faktisk blevet benyttet til forskellige formål siden før 3800 før Kristi. Det var dog først meget senere, at man begyndte at bruge asfalten på den måde, vi gør i dag.